Termeni si conditii | Inchiriere autocare | Rezervare bilete

Conditii generale de utilizare a siteului si a formularului derezervare
           Termenii si conditiile de utilizare a site-ului www.zuzu-transfer-aeroport.ro sunt aplicabile pentru toti utilizatorii. Utilizarea site-ului www.zuzu-transfer-aeroport.ro presupune acceptarea in totalitate a termenilor si conditiilor expuse in continuare. Daca nu acceptati informatiile prezentate aici, va rugam sa nu utilizati acest site.

Nota de informare provind protectia dateclor cu caracter personal

           Continutul si design-ul www.zuzu-transfer-aeroport.ro, cat si bazele de date accesibile prin intermediul sau, sunt proprietatea S.C. INTER LEMALIAN SRL si sunt protejate prin legislatia romana in vigoare cu privire la drepturile de autor si drepturile conexe.
           Utilizatorul foloseste site-ul www.zuzu-transfer-aeroport.ro pe riscul propriu. S.C. INTER LEMALIAN SRL nu este responsabil pentru daune directe sau indirecte si in special pentru prejudiciul material, pierderea de date sau de program, prejudiciul financiar, rezultate din accesul sau utilizarea acestui site sau a tuturor site-urilor care sunt legate de el. Conform cerintelor legislatiei in vigoare pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, S.C. INTER LEMALIAN SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.

Conditii generale de calatorie
           Rezervarile on-line trebuiesc facute cu cel putin 24 ore inaintea plecarii pentru a putea fi procesate in timp util. Dupa ce ati efectuat o rezervare on-line va rugam sa verificati daca toate datele si orele de calatorie sunt corecte. In cazul in care datele personale sau datele si orele de calatorie au fost completate gresit pasagerul risca sa isi piarda rezervarea pentru locul din autocar (microbuz). Este suficient sa va prezentati la locul plecarii cu minim 30 minute inainte de plecare, avand in vedere ca achitarea si emiterea biletului se face direct la autocar de catre agenti sau de catre soferi.
           Calatorul are obligatia sa se prezinte la locul plecarii cu cel putin 30 de minute inaintea orei prevazute in mersul orar. Plecarile catre aeroport nu pot fi intarziate din cauza intarzierii calatorilor. Pasagerii care se prezinta la microbuz cu mai putin de 10 minute inainte de ora plecarii risca sa isi piarda rezervarea pentru locul din autocar (microbuz), fara a beneficia de returnarea integrala sau partiala a tarifului de calatorie. Orice intarziere, atrage responsabilitatea unilaterala a pasagerului intarziat.

Intarzieri / anulari / modificari
           S.C. INTER LEMALIAN SRL va depune toate eforturile pentru a transporta pasagerul si bagajele sale intr-un termen rezonabil. Orele indicate pe voucher, in orare si in alte documente nu sunt garantate si nu fac parte din contractul de transport. S.C. INTER LEMALIAN SRL isi declina orice raspundere pentru intreruperea cursei sau pentru intarzieri datorate conditiilor atmosferice sau timpilor de asteptare in situatiile in care traficul este blocat, restrictionat sau deviat, si (sau) pentru pierderile suferite de catre pasager, ca urmare a acestor intarzieri.

           S.C. INTER LEMALIAN SRL isi rezerva dreptul sa anuleze o cursa in cazul unui atac terorist, blocada, greva, conditii meteo nefavorabile, miscari sociale, probleme tehnice ale autocarului (microbuzului) sau alte circumstante ce ar putea constitui un impediment pentru efectuarea calatoriei.

Bagaje
           S.C. INTER LEMALIAN SRL nu isi asuma nicio responsabilitate pentru transportul bagajelor. Aceasta revine in intregime pasagerului, in afara cazului in care deteriorarea este din vina transportatorului si poate fi dovedita de pasager. S.C. INTER LEMALIAN SRL nu este responsabila in cazul pierderii sau deteriorarii de bunuri si obiecte de valoare cum ar fi (bani, bijuterii, obiecte de arta, camerele foto, video, computere etc), aflate in bagajul pasagerilor. Pasagerii au obligatia sa-si supravegheze bagajele in timpul opririlor, al debarcarii sau al imbarcarilor de pe traseu.

           Pasagerii au obligatia sa depuna orice reclamatie referitoare la pierderea (furtul) sau deteriorarea bagajelor, imediat dupa sosire, la echipaje si sa confirme in scris in maxim 48 de ore de la sosire. Orice reclamatie ulterioara nu va mai fi luata in considerare.

Obligatiile pasagerului
           Este interzis pasagerilor: deteriorarea sau murdarirea autocarului (microbuzuluii), obstructionarea in orice fel a conducatorului auto sau a celorlalte persoane din echipaj in indeplinirea in bune conditii a atributiilor specifice, cauzarea de neplaceri sau disconfort calatorilor din autocar (microbuz) sau altor participanti la trafic. Fumatul, comportamentul inadecvat si consumul bauturilor alcoolice in microbuz sunt strict interzise.

           S.C. INTER LEMALIAN SRL isi rezerva dreptul de a refuza transportul sau de a-l intrerupe fara dreptul la o despagubire sau rambursare a pretului biletului , in cazul in care pasagerul nu respecta conditiile contractului de transport, incalca legile pe teritoriul Romaniei sau al celorlalte state prin care calatoreste, in cazul in care este intr-o stare care indica o boala contagioasa, are un comportament necivilizat in autocar sau fata de ceilalti calatori si pune in pericol siguranta celorlalti calatori tulburand astfel calatoria.